Tervetuloa salaiselle rannalleni, paikkaan jonne julkaisen rakkaita tarinoitani.

Nämä sivut ovat omistettu novellien julkaisemiselle, novellien joissa kuvataan homoseksuaalisia ihmissuhteita kahden miehen välillä; pyydän ottamaan huomioon ikäsi ja mieltymyksesi ennen kuin astut pidemmälle.

Olen aloittanut kirjoittamisen jo nuorena, ensimmäiset kotisivuni julkaisin jo 2005 kun sopivaa alustaa tarinoilleni ei tuntunut löytyvät. Tarinoissa on kuvattu seksiä, mutta se ei ole tarinoiden pääasia, vaan mauste joka kuuluu ihmissuhteisiin. Tarinoissa on myös väkivaltaa ja vaikeita aiheita kuten raiskaus tai kuolema. En oikein osaa kirjoittaa pelkästä höttöisestä onnesta, se ei ole tyylini ja usein väkisin tarinoissa on se synkempi puoli, ilon, onnen ja rakkauden lisäksi. Herkemmälle lukijalle tarinani voivat olla liikaa.

Toivon että viihdyt tekstin parissa! Jätäthän palautetta, ihan muutama sanakin riittää tuomaan iloa päivääni ja motivaatiota kirjoittaa lisää. Myös rakentava kritiikki on tervetullutta.

8 vastausta artikkeliin “Tervetuloa salaiselle rannalleni, paikkaan jonne julkaisen rakkaita tarinoitani.

 1. Hei! Toivottavasti vanhat tarinat vähitellen siirtyvät kaikki, myös ne keskeneräiset 🙂 Niitä oli mukava lueskella ja sai inspiraatiota kirjoittaa itsekin.

  Tykkää

  1. Kiitos viestistä! ❤ Olen ollut saamaton ja vähän lannistunut kun oli niin hiljaista. Mutta jos tämä viikko töiden suhteen on rauhallisempaa, koska korona, niin koitan virkistyä tämän projektin suhteen! 🙂 Julkaisetko omaan blokiisi kirjoituksiasi?

   Tykkää

   1. Blogistani löytyy vasta ihan pari tekstiä, englanniksi. Kirjoitan yleensä suomeksi enkä ole niitä julkaissut missään, mutta tänä syksynä kokeilin kääntää tekstejäni. Blogi tuli vähän ex tempore ideana laittaa englanninkieliset nettiin, jos niille vaikka löytyisi lukijakuntaa 🙂 Jos saa mainostaa tässä, niin osoitehan on amachamak.blogspot.com .

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s