Palautetta kaivataan

Kaipailisin palautetta kahteen viimeisimpään osaan rulettia. Nyt on ollut niin hiljaista että oma oletukseni on etteivät nämä viimeisimmät osat oikein iskeneet. Ja kuulen mielelläni ihan rehellistä palautetta tai rakentavaa kritiikkiä, jotta tarvittaessa muokkaan osat uusiksi 🙂

4 vastausta artikkeliin “Palautetta kaivataan

 1. Moi. Sain nyt luettua tämän venäläisen ruletin. Pyysit jotain kommenttia. Tarina on mielestäni edennyt hyvin. Voisiko ajatella, että Joni ja Misha lähtisivät sinne Lontooseen ja siellä molemmille tulisi eteen uusi rakkaus. Jonista tulisi suosittu malli ja Misha saisi oman alan töitä. Molemmat kuitenkin kipuilisivat tuskansa alla ja heidän tiensä eroaisivat muutamaksi vuodeksi. Misha tulisi takaisin Suomeen ja Joni jäisi Lontooseen. Kuitenkin ajan kuluessa Joni alkaisi tervehtyessään kaivata Mishaa, isäänsä ja Suomea. En tiedä oletko jo kirjoittanut tarinan valmiiksi, laitoin kuitenkin tällaista idean tynkää.
  P.S. Sinulla on jonkin verran ollut noita yhdyssanavirheitä, mutta ei niin että ne häiritsisivät luentaa. Kannattaa kuitenkin luetuttaa teksti jollain toisella, omalle tekstille tulee joskus sokeaksi, ei huomaa virheitään. Toivottavasti et pahastunut sanomisistani…..

  Tykkää

 2. Kiitos palautteesta! Mielenkiintoista kuulla myös lukijoiden ideoita/ajatuksia miten tarina voisi jatkua. Itsellä vaihtelee ajatukset miten tarina jatkuu ja usein se muotoutuu vasta kirjoittaessa. Myönnän että mm. yksi ajatukseni yhdessä vaiheessa oli, että Joni olisi kuollut… :0
  Enkä tietenkään pahastu siitä että kielioppivirheistä huomautetaan! Tiedostan että niitä on, äidinkielessä olin noin 8:n oppilas, kielioppi ei kenties ollut mun vahvimpia juttuja koulussakaan =D
  Varmasti, jos ja kun kirjoitan tarinat puhtaaksi, kenties parempaa julkaisua varten, pyrin etsimään henkilön joka lukee ja tarkistaa tarinat läpi ja myös kertoo muutos ideoita. P.S: Vapaaehtoisia otetaan vastaan 😉

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s