Kehitys ideoita?

Kaipailisin teidän lukijoiden mahdollisia vinkkejä siitä, miten sivustoja voisi parantaa.

Huomasin esimerkiksi, että osa kappale linkeistä ei toimi, mm. lapselliset leikit tarinassa, joita olen nyt yrittänyt käydä läpi. Olen myös ollut laiska osan tarinoiden siirron kanssa, mutta tarkoitus on nyt ottaa itseäni niskasta kiinni ja omistautua muutenkin kirjoittamiselle taas paremmin! Edelleenkään ajankäyttö ei taivu siihen mittasuhteeseen mitä 15-10 vuotta sitten, mutta varmasti kuitenkin paremmin kuin viimeisen kuuden vuoden aikana. 😅

Tarkoitus on uusia myös lapselliset leikit tarinaa, ei ehkä niin isolla kädellä kuin Vaiti tarinaa, mutta kuitenkin! Tämänkin suhteen, nyt ihan mielelläni kuulen myös ne kriittiset näkökulmat siitä mikä on mielestänne ollut turhaa tai vaatisi paneutumista. Tämän suhteen itselläni on jo ajatuksia, mutta mielelläni kuulisin onko ne yhtään samansuuntaisia.

Koitan myös, ottaa tuon twitter tilin päivityksen takaisin haltuun… Kerron kuitenkin ”salaisuuden” 🤭, en oikein ole sisäistänyt twitter maailmaa ja sen optimointia, joten älkää odottako mitään huimia twiittejä. Seuratkaa kuitenkin?😆

Ja toiseksi, jos teillä löytyy omia sivuja mille julkaisette tarinoita, olisi kiva tehdä yhteistyötä! Julkaisen mielellään linkkejä toisille samankaltaisille sivustoille. Liityin myös wattpadiin jokin aika sitten (Kolgrim83) ja mielelläni sieltäkin löytäisin seurattavia?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s