Ajatuksia tarinoista

Kuten jo aiemmin sanoin, ajattelin uudistaa myös Lapselliset leikit tarinan. Ajattelin myös että tarinasta tulee kolmas osa ja muokkaan tuon viimeisen Venäläisen ruletin kappaleen niin että tämä 2.osa loppuisi siihen. Lontoon seikkailusta tulisi ns. kolmas ”kirjasarjan osa.”

Edelleen toivoisin kovasti palautetta ja ajatuksia näistä mahdollisista muokkauksista. Onko joku asia mikä on häirinnyt, onko joku mikä tuntuu turhalle tms.

Oma suunnitelma mahdollisiin muutoksiin mm. olisi että Mishan äiti olisikin elossa (tämä on vasta harkinta asteella.) ja vähän avata enemmän Jonin ja Diman ystävyyden polkua, yms. Nyt saa siis heittää ajatuksia mitä olisi kiva syventää ja mitä ns. riisua. Arvostan kaikkia kommentteja myös lyhyitä vastauksia/fiiliksiä ❤ Kiitos kun luette! 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s