Muokkaus Lapsellisiin

Aloitin vähän muokkaamaan Lapsellisia leikkejä. Prologi on uusittu, ja siihen liittyen pikku muutokset 1.lukuun. Käyn tarinaa läpi sitä mukaa, kun on aikaa. Alkuun nämä muutokset ovat hienosäätöä ja ajan kanssa pyrin kirjoittamaan lukuja perusteellisemmin uusiksi. Nämä alun muutokset voivat johtaa siihen että luvuissa edetessä tulee epäloogisuuksia, kun tarinan aloittaa alusta. Lähinnä nyt alkuun liittyen mm. Askon ikään, Jonin isovanhempiin ja Mishan perheeseen. Koitan pahimmat ”hikkaukset” löytää ja korjata mahd. pian 🙂 Mielellään kuulen niistä, jos tulee vastaan!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s