Muokkauksia

Olen käynyt läpi Lapselliset leikit, ja samalla korjaillut joitain kirjoitusvirheitä. Muokkaus on vielä kesken ja tämä on enemmän sellaista ”raakaversion” läpikäyntiä, kunnes saan paremmin aikaa kirjoittaa ainakin osan luvuista uudelleen.

Edelleen kaipailisin lisää palautteen tynkää 🙂 Ei tarvitse mitään pitkää tekstiä runoilla, jos ei tunnu siltä (ja toisaalta; saa ehdottomasti myös ”runoilla”, jos siltä tuntuu ❤ ) Rakentava kritiikki on myös hyvin tervetullutta, jotta tiedän mitä parantaa. Mikä tökkii teitä lukijoita?

Mietin, jos saisin sen tähtiluokittelun tarinoille ja luvuille takaisin, niin sekin jo kertoisi meneekö metsään 👎🏻 vai onko ihan jees👍🏻 🤔

Seuraavaksi käyn Venäläisen ruletin kimppuun ja sitä oikeastaan jo vähän aloitin. Koitan poistaa turhia kohtauksia, kun niitä tulee vastaan ja parannella tarinan kulkua, kun parannettavaa keksin. Kirjoitusvirheitä on tullut jälleen reippaasti vastaan, kieliopissakin varmasti paljon parannettavaa, mutta teen parhaani! 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s