uusi luku: Rakkautta ja särkyneitä sydämiä

Jes, viimein! Nyt se on julkaistu 32.luku, ja nyt kokonaan uudestaan kirjoitettu. Mulla meinaa välillä lähteä nää tarinat laukalle siitä, mitä oon alunperin aikonut ja tämän tarinan suhteen se on tosiaan lähtenyt! Kun aloitin tätä tarinaa, Jonin hahmon piti alusta loppuun asti olla ihan täysi kusipää, Jessen piti päätyä yhteen Antin kanssa (tässä taisin kyllä muuttaa mieltäni jo hyvin varhain.) Mishan hahmokin syntyi aika randomina, muistelen, että se lähti laukkaamaan siitä, kun kuulin venäläisestä miehestä, jota työkaverit leikkisästi kutsui Vodkaksi, itse en kyseistä miestä koskaan kyllä nähnyt livenä… Mutta… joo ja näin tässä sitten on käynyt.🙄

Meinasi silloin taas lähteä ihan eri raiteille, kun sen aikaisemman poistetun luvun julkaisin. Tulin nyt kuitenkin vähän tolkkuihini ja ajattelin, että eiköhän se ole jo korkea aika kutoa tämäkin tarina kasaan, 15-vuotta on kuitenkin aika hemmetin pitkä aika…

Ei, tämä ei vielä ole viimeinen luku, mutta loppu häämöttää hyvin lähellä!

Mielellään kuulisin nyt palautetta, ihan rehellisesti saa sanoa meneekö metsään? Vai onko ihan jees? Edellinen luku on kuitenkin julkaistu jo yli 9-vuotta sitten.. Yritin kovasti päästä nuoremman minäni pään sisään, enkä ole varma onnistuinko. Tämän osan kirjoitin kokonaan tänään, flunssan vuoksi sisätiloihin lukittuna. Eli parannettavaa saattaa olla.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s