Uusia ideoita ja RSS päivitys

Rakkautta ja särkyneitä sydämiä on päivitetty: luku 35. Kimin hahmo tosiaan alkaa vasta nyt avautua minulle, en aiemmin ollut kovin kiinnostunut hänestä, mutta nyt… Tuostahan saisi vielä vaikka mitä! En ihan varma ole itsekään mitä tässä Kimin jutussa käy, se on tämän tarinan henki, yllätyn aina vähän itsekin. Mutta lopun runko on ollut mielessä pidempään ja pyrin lähestymään pian sitä kohti. Kämppikset samoin, en halua liian pitkälle venyttää sitä.

Koska nämä tarinat lähestyvät siis hiljalleen kohti loppua, on aika kääntää katse uusiin!

Minusta on ihanaa. että pystyn jutella mieheni kanssa näistä minun homo tarinoista ❤️😅 Eilen sitten hieman viinissä (lapsi vapaa) pohdin ääneen, että tarvisen pian uuden hahmon! Uuden tarinan! Ja että ehkä se voisikin tällä kertaa olla tätä meidän ikäluokkaa, koska luultavasti, ainakin osa teistä lukijoista on vanhentunut minun mukanani ja on kiva voida samaistua. Kolmenkympin jälkeen sitä alkaa myös ymmärtää paremmin, että ikä tosiaan on vain numero ja aika samanlainen tyyppi sieltä sisältä löytyy kuin kaksikymppisenäkin, tyyppi, joka ei aina jaksa olla niin aikuinen kuin olettaisi, mutta joka auttamatta alkaa tipahdella uusimmista nuorten jutuista…. Ja musiikki oli ennen paljon parempaa ja huomaat hiljalleen toistelevasi samankaltaisia asioita kuin omat vanhempasi aikoinaan …😅 🙈

Harhauduttiin miehen kanssa puhumaan myös Kanadalaisesta ”Remppa vai muutto” ohjelmasta, jossa on meidän suosikki; huolestuneen näköinen remonttimies, (puhtaasti siis vain ohjelman konseptin kannalta meidän suosikki.) Siitä se ajatus kuitenkin lähti…. Jotenkin siitä syntyi ajatus paidattomasta remonttimiehestä, miehestä, joka keksii uuden idean tienata. Tähän väliin mietittiin paidattomia parturi-kampaajia, (tällaisia pyyntöjä oli itsellänikin ”ilo” välillä nuorena saada työpuhelimeen.)… Mutta niitä topless paikkoja ilmeisesti on! Okei, siis kenties tästä hieman viinissä käydystä keskustelusta syntyy jotain, jossain vaiheessa….

Sanottakoon kuitenkin, että remppamies idea olisi ehkä enemmän RSS tarinan tasoinen; aivopupujen riemukulku 😅 Mua on houkutellut toinenkin ehkä hieman vakavastiotettavampi hahmo, jolla olisi kenties lapsi tai lapsia. Eli hyvin erilaista näistä, mutta katsotaan. Nämä on tosiaan vasta sellaisessa kypsyttely asteella pääni sisällä. Kestää luultavammin aikaa ennen uutta tarinaa.

2 vastausta artikkeliin “Uusia ideoita ja RSS päivitys

 1. Moi! Se raksamies kuulostaa ihan hyvältä!

  Tuli mieleen muutama idea, jos ne sinulle kelpaa.

  Vanhempi keittiömestari, elämäänsä pettynyt saa oppipojakseen komean apupojan, jota hän höykyttää oikein kunnolla. Nuori mies kestää aikansa ja lähtee pois. Keittiömestari katuu tekosiaan ja lähtee tapaamaan tätä kaveria. Mies on töissä vaikkapa jossain merenrantakaupungissa. Mitä sitten tapahtuukaan näiden kahden välillä? Osat ovatkin vaihtuneet.

  Toinen idea olisi pyörätuolipotilas, joka saa hoitajakseen omalaatuisen persoonan. Potilas kiintyy hoitajaansa. Elämä kuitenkin muuttuu totaalisesti, kun hoitaja saa kutsun hoitamaan jotain silmäätekevän politiikon.

  Olisiko näistä kehittelynarvoista tarinaa?

  Tykkää

  1. Hei! Ja ideat todellakin kelpaa! 🙂 Varmasti noistakin saisi kehiteltyä jotain. Oman elämäni ”Gordon Ramseynä”😅 tuo keittiömaailma ainakin kiehtoo! Kiitos viestistäsi, ideoita saa laitella lisääkin ❤

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s