Kuulumisia.

Kulunut viikko ei oikein ole mennyt suunnitelmien mukaan, koska pienempi lapsi on nuhan takia ollut kotona ja nyt myös esikoinen niiskutti niin, että jäi tänään kotiin. En siis ole pystynyt pitämään normaalia viikoittaista kirjoituspäivää ja se näyttää menevän hukkaan myös tältä viikolta.

Lauantaina oli myös miehen ystävän muistotilaisuus, joka menehtyi sairaskohtaukseen joulukuussa ja olisi vasta täyttänyt 40 tällä viikolla. On aika pysäyttävää, kun joku oman ikäinen lähtee yhtäkkiä ennen aikojaan… Kaikki tämä siis vaikuttaa kirjoitusfiilikseen 😔…

Rakkautta ja särkyneitä sydämiä päivitys kuitenkin onnistui. Se on helpompi kirjoittaa ja on vähän eräänlaista aivolepoa, kun ei tarvitse liikaa murehtia kirjoitusasusta tai sellaisesta… Hahmot johdattelevat tarinaa aika huolella.

Nytkin omien lasten leikkien lomassa, koitan välillä kirjoittaa; minulla on useampi word dokumentti auki enkä oikein tiedä mihin keskittyisin. Välillä käännän muutaman lauseen Vaiti tarinaa, vaihdan dokumentin Joniin ja Mishaan ja sitten toijottelen kämppisten aloitusta… Eli ei tästä taida kunnollista tulla! Parempi keskittyä käännöksiin, kunnes saan varastettua täysin omaa aikaa jolloin pystyn kunnolla keskittyä. Ensi viikolla uskon olevan helpompi järjestää tuo aika.

Olen aiemminkin kysynyt, mutta jos teillä on omia tarinasivuja, blokeja tms. aiheeseen liittyen, käyn mielelläni katsastamassa ja kenties voisin linkittää tarinoita tänne. Yritän keksiä tapoja, joilla saan sivuista kiinnostavammat ja tuoda lisää liikennettä. Kasvu on tällä hetkellä ollut nousupainotteista. Nyt tammikuussa kävijöitä on tähän asti ollut 435! kun esimerkiksi syyskuussa tuo luku oli 125, eli aika huikeeta siis! 🤩

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s