Kämppikset

Jes, uusi luku on nyt julkaistu! Yhdistelin vanhaa ja uutta, nyt vanhaa materiaalia onkin enää vain hitusen jäljellä ja sitä tuskin käytän enää ollenkaan. Kertokaa mielipiteitänne, niitä on kiva kuulla 🙂

Seuraavaksi alan työstämään ”Olet yhä sinä” 3.lukua. Torstain olen omistanut kirjoittamiselle, eli toivottakaa onnea! Inpistä ja kaikkea! 🙂 Tämäkin päivä töiden osalta jäi aika lyhyeksi, joten sen vuoksi ehdin viimeistellä tämän Kämppisten osan.

Toinen mikä olisi mahtavuutta, jos teillä on mahdollisuus niin käykää arvostelemassa Goodreadsissa Venäläistä rulettia(englanniksi) mm. Siellä on myös Foolish games, Silent ja Silent victims of the war. Kannustan antamaan ihan sen rehellisen oman mielipiteen, jos nyt 1 tähti napsahtaa niin silloin saatan itkeä itseni uneen 🙈😅 No ei, en itke! 💪(Toistaiseksi tuolta voi vielä lurkata minkä näköinen tyyppi tällä puolella ruutua on, hurjaa.)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s