Kadonnut teksti.

Lupasin päivitystä ”Olet yhä sinä” tarinaan tällä viikolla. Ja minulla oli luku hyvässä vauhdissa! Mutta eilen kone tilttasi ja arvatkaa mitä… Minulla ei ollutkaan automaattinen tallennus käytössä!! (Luulin sen olevan) 🙄 😭 Menetin 1000 sanaa! Kyllä…. 🙈 Ja nyt, yritän parhaani päästä yli tästä järkytyksestä ja armottomasta *itutuksesta, jotta voin jatkaa. *Syvä huokaus* Olen hädissäni käynyt läpi kaikki tiedostot, roskikset kaikki, ”itkenyt” miksi en käyttänyt vain google docsia joka olisi varmasti tallentanut, mutta eihän se auta… Kun maito on jo läikkynyt niin siinä pöydällä se on, eikä se lasiin enää hyppää. Niin kuin ei hyppää bittiavaruuteen (tai toiseen ulottuvuuteen) leijaillut teksti takaisin wordin tiedostoon,…. 😒 *Uusi syvä huokaus* Lähettäkää tsemppejä, tarvitsen niitä todella 😅 (Jos hyvin käy, niin saan sen viikonloppuna kirjoitettua loppuun.)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s