Vaiti, uusi luku

Terveisiä koronaeristyksestä! Kyllä, nyt se viimein iski, sain eilen positiivisen tuloksen., Oireet ainakin toistaiseksi hyvin lieviä, kuin tavallinen flunssa, mutta päätettiin että eristäydyn talomme kellariin ja toivotaan ettei muut perheestä sairastu. Kirjoittamisen kannalta tämä on lottovoitto, josta kukaan ei maksa! 😂 Koko ensiviikon asiakkaat piti perua, joten siltä kannalta melko ikävää, mutta koetan suhtautua tähän kirjoitusvapaana, joka toki jatkuu vain sillä ehdolla, että lapset pysyvät terveenä.

Sain tänään kirjoitettua luvun 42 Vaiti tarinaan. Tästä olen tosi hyvilläni, kun tunsin pitkään olevani jumissa tässä kohtaa tämän uuden version kanssa, nyt uskon että edistyy taas helpommin. Mahtavaa, jos jaksatte kommentoida, kaikki epäkohdatkin kuulen mielelläni sillä haluan tehdä tästä parhaan mahdollisen, te voitte auttaa siinä antamalla lukijan näkökulman. ❤️

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s