Perjantai kuulumisia

Kuten varmasti moni jo huomasi, 4.luku on julkaistu ”Olet yhä sinä tarinaan.” Havahduin kuitenkin keskellä yötä ajatukseen, että hetkinen, nyt sinä kyllä sekoilit aikaeroissa ihan huolella! 😅 (Syytän korona eristäytymistäni.)

Tuossa aiemmin julkaisemassa versiossa laiton aikaeron nurinkurin, mutta nyt se on korjattu. Huvittavinta on, että kun aloitin kirjoitusprosessia, muistin ja vielä tarkistin, että kyllä; Lontoo -2 tuntia. Mutta en tiedä, väsyneet aivoni sitten käänsivät sen päinvastoin.🙄 – Kertokaa, jos törmäätte hulluuksiin teksteissäni!🙈

On hassua mitä 6 päivää eristyksissä tekee ihmiselle. Tänä aamuna hieman arastellen jo hiippailin yläkerroksissa miettien, että onkohan tämä nyt sopivaa ja en kai levittele nyt mitään viruksia enää? Nyt huomaan taas istuvani täällä kellarissa koneeni kanssa, kun totuin olemaan täällä.

Tämä oli kyllä ihan mielenkiintoinen kokemus. Erikoinen loma, koska minun oireet oli tosi lieviä jo alun alkaen, ja pari päivää olen voinut jo aika hyvin, mutta päätettiin pelata varman päälle, kun jouduin joka tapauksessa tyhjentää työkalenterini. Muu perhe säästyi koronalta! Mieheni toi säännöllisesti ruuat tarjottimella maskin kanssa ja minulla oli täällä oma elokuvateatteri läppärini lisäksi. Lapsille hän välillä huuteli ”Ei saa mennä kellariin, äiti on kipeä!” Tuli vähän ruttoinen olo…. Välillä itse kävin portailla etäisyyden päästä vilkuttelemassa lapsille ja tiedustelemassa heidän päivästään. Tämä oli ihan mukavaa, palvelu pelasi, ai että. Mieheni harmillisesti kuitenkin totesi, ettei mene läpi, jos kerran kuukaudessa sairastun koronaan🤔 😂

Mutta kertokaa toimiiko korjaukset, kivaa viikonloppua! 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s