Rakkautta ja särkyneitä sydämiä

Luvut 1-5

Luokitus: Romantiikka, Draama, K18 (sisältää seksin kuvausta.)

Kuvaus; Joni ja Jesse ovat pariskunta, Joni on hieman ’seksiaddikti’ ja epäkypsä, joka rakastaa poikaystäväänsä, mutta sortuu typeryyksiin. Sitten on Antti, Jessen parasystävä, ylipainoinen, ei niin komea kaveri, joka on toivottoman rakastunut Jesseen. Antti näkee jotain mikä voisi tuhota Jessen ja Jonin suhteen, mutta uskaltaako hän kertoa? Kuka päätyy yhteen kenenkin kanssa, vai päätyykö kukaan kenenkään? Kenen sydän särkyy ja kuka löytää onnen?

Okei, näissä tarinan lyhyissä kuvauksissa en ole paras 😉

Henkilöt ovat iältään noin 20-25vuoden väliltä.

copyright ©: Kolgrim –Ei saa levittää tai jakaa. ilman kirjoittajan suostumusta. –

1. Luku

Mä vihaan isoja marketteja, vihaan! Kävelin eteenpäin kaupan viileitä käytäviä ja yritin vilkuillani ympärilleni ihmismassassa, toivoen näkeväni jossain valkoisen neuleen ja ruskean seksikkäästi pörrötetyn tukan; mihin ihmeeseen se oli jo ehtinyt? Pari mummoa kulki verkkaisesti mun edellä kapeaa käytävää, ne työnteli ostoskärryjä ja puhui jonkun Pekan pahasta kihdistä. Toinen valitteli perään lonkkaansa ja arveli sairastavansa syöpää, lääkärit eivät tehneet kuulemma mitään asialle. Voi helvetti, voiko sitä enää kävellä yhtään hitaammin?! Taisin huutaa edellisen ääneen sillä mummot kääntyivät ja katsoivat mua paheksuvasti, no ainakin ne väistivät. Perään kuulin kovaan äänen moitittavan nykynuorten tilaa: aina niin itsekkäitä ja töykeitä. No mitäs mummot seisovat aina tukkeena? Jos joku tässä oli itsekäs niin mun mielestä ne oli noi lonkkavaivaiset, enkä minä. Jatkoin etsintääni: miksi pirussa näiden kauppojen pitää olla niin hemmetin isoja? Miksi?!

Vihdoin mä löysin sen. Jesse oli leluosastolla ja tutkiskeli pehmonalleja. Mietin hetken, että eikö se ollut lapsena saanut tarpeeksi leluja, kun se tuntui aina olevan niin kiinnostunut niistä.

”Löysitkö sä sen juuston?” Se kysyi ja hymyili nähdessään mut.

”No joo vittu löysin sun juustos, tossa. Mutta onko se niin vitun vaikeeta sun pysyä siellä minne jätän sut? Arvaa onko kiva vaeltaa täällä etsimässä sua näiden lännenhitaimpien keskeltä?” Tuhahdin ja heitin juuston ostoskärryyn muiden ostosten sekaan.

”Et viittis kiroilla, kuulostaa tosi lapselliselta.” Jesse moitti.

Katsoin sitä ja nallea sen kädessä. ”Sanoo kundi joka pyörii ihan onnessaan täällä leluosastolla?” Nostin toista kulmaani.

”Sun siskollas on kohta syntymäpäivä, ajattelin ostaa sille tän.” Jesse hymyili.

Hitto kun sen piti aina olla niin helvetin täydellinen, mä en suoraan sanottuna ollut edes muistanut Sinin synttäreitä. ”Ai niin joo…” Mutisin.

Jesse asetti nallen ostoskärryyn ja lähti työntämään niitä eteenpäin. Katsoin sen söpöä, kiinteää peppua kävellessäni sen takana. Jesse kääntyi katsomaan mua, sen syvän sinisissä silmissä näkyi hymy, joka oli sen huulilla. Jesse oli niin täydellinen, ajattelin. Mietin löytyisikö kaupasta jostain sopiva pikku nurkkaus johon voisin viedä sen ja… Hmm…sovituskopit?…

”Meillä taitaa olla jo kaikki, juomat vaan puuttuu.” Jesse sanoi keskeyttäen mun harhailevat ajatukset.

”Ahaa joo, juomat siis.” Sanoin hieman hajamielisenä ja tuijotin taas sen takamusta. Hitto kun oli kiimainen olo yhtäkkiä, onneksi matka mökille ei ollut tuhottoman pitkä.

Viimein saavuttiin mökille, jonne muut olivat autojen määrästä päätellen jo tulleet. Jesse nousi ulos autosta ensimmäisenä ja hymyili nähdessään sen kaverin Antin. Antti hymyili suorastaan mielipuolisen onnellisena nähtyään Jessen. Se yritti kovasti hillitä itsensä, mutta kyllä mä huomasin miten se paloi halusta kähmiä mun poikaystävää. Antti vilkutti meille ja tuli auttamaan meitä laukkujen ja ruokaostosten kanssa. Ensin ne kuitenkin halas ja mua ällötti. En ymmärrä miten Jesse voi edes koskea siihen, musta Antti on ällöttävä; ylipainoinen ja ällöttävä. Antin posket punottivat, kun se katsoi Jesseä. Ne nauro jollekin omalle inside jutulleen kantaessaan ostoksia sisään.

Otin meidän laukut ja lähdin niiden perässä sisälle. Ovella törmäsin Markoon. Se virnisti mulle. Sen vihreät silmät tuikkivat, sen vaaleat hiukset olivat sotkussa, kehystäen sen komeita kasvoja.

”Moi Joni.” Se sanoi ja väläytti mulle sen täydelliset, valkoiset hampaat paljastavan hymyn.

”Moi Marko” Hymyilin itseäni hieman lyhyemmälle kundille. Katseltiin toisiamme hetken, Marko näytti hemmetin hyvältä, eikä mun kiima ollut hävinnyt minnekään. Muistin hyvin miltä sen huulet oli tuntunut mun kovan elimen ympärillä, muistin sen kiinteän vartalon ääriviivat pimeässä huoneessa. Se katsoi muhun, vinkkasi silmää ja kulki mun ohi, koskettaen mua vaivihkaa. Käännyin katsomaan sitä, kun se kulki kohti laituria, se kääntyi katsomaan mua hymyillen viettelevästi. Marko muisti myös: meidän oma salainen yömme. Ehkä jos Jesse päättäisi taas pihtailla, voisin ottaa uusiksi Markon kanssa? Mietin ja hymyilin ajatellessani tätä.

Tulin lopulta sisälle, Jesse oli kyykistynyt jääkaapin eteen, asettaen meidän ostoksia sinne. Antti nojaili tiskipöytään tuijottaen sen persettä, joka kieltämättä näytti helvetin hyvälle. Halusin sitä, halusin Markoa. Suoraan ja yksinkertaisesti sanottuna: halusin seksiä. Jesse tai Marko, mökin haluttavimmat kundit, kumpikin kelpasi, Jessen ei vaan tarvinnut tietää siitä. En kuitenkaan halunnut pettää Jesseä toista kertaa. Tiesin, että jos se sais tietää, niin menettäisin sen ja Jessen kaltaista kundia ei halunnut menettää. Yrittäisin siis keskittyä vain ja ainoastaan oman poikaystäväni kellistämiseen.

Jesse nousi ylös ja kävelin sen taakse. Painauduin kiinni sen selkää vasten, kiedoin käteni sen ympärille ja suutelin sen täydellistä niskaa. En jaksanut välittää että perverssi Antti katsoi vieressä. ”Kultsi, mentäiskö käymään yläkerrassa?” Kysyin kuiskaten. Jesse käänsi päätään ja suuteli mun huulia, sitten se irtautui mun otteesta. ”Justhan me aamulla…” Se aloitti, vilkaisi Anttia hieman vaivaantuneena ja sitten takaisin mua. ”Nyt on vähän huono hetki, mehän just tultiin tänne. Katotaan myöhemmin, jooko?” Se sanoi sitten ja käveli kauemmaksi. Huokaisin tyytymättömänä, eikö Jesse tajunnut miten turhautuneeksi se mut teki välillä? Antti näytti vähän liiankin tyytyväiseltä, se hymyili katsoessaan Jesseä, aivan kun se olisi jotenkin ylpeä sen kieltäytymisestä. Sen katse kohtas mut, mulkaisin sitä vihaisena, se punastui, änkytti jotain ja poistui ulos. Jessekin oli hävinnyt jo tupaan, mistä löysin sen juttelemasta Samin kanssa. Tarvitsin ehdottomasti kylmän kylvyn…

Illalla istuttiin porukalla ulkona grillin ääressä. Oltiin jo juotu melko runsaasti, oltiin uitu ja saunottu. Jesse jutteli Antin kanssa, eikä ollut huomaavinaankaan mua, kai se tiesi mitä halusin, eikä ollut sillä tuulella; tyypillistä. Oli turhauttavaa olla suhteessa se, joka halusi enemmän seksiä. Jesse oli joskus sanonut, että kukaan ei ollut niin kyltymätön kuin minä. Oli totta, että halusin seksiä päivittäin ja mieluummin useasti päivässä, Jesse ei kai yksinkertaisesti jaksanut mun tahtia – sääli.

Mun katse harhautui Markoon, se katsoi takaisin ja hymyili. Me alettiin huomaamattomasti flirttailla keskenämme. Lopulta Marko nousi ylös, käveli mun ohi ja pysähtyi hetkeksi. ”Meen saunalle, tuu viiden minsan päästä jos oot kiinnostunut.” Se kuiskas, katsomatta muhun ja sitten se jatkoi matkaansa. Markon oma poikaystävä oli liian kännissä huomatakseen kundinsa häipymistä. Mun kämmenet hikos, mun sydän löi villisti. Hitto mä halusin sitä. Laskin käteni Jessen reidelle; vielä viimeinen yritys. Se katsoi muhun ja Antti katsoi myös, menetettyään keskustelukumppaninsa huomion. ”Mitä nyt taas?” Jesse tiuskaisi, se kai alkoi olla jo väsynyt mun jatkuvaan lääppimiseen. ”Mennäänkö sisälle?” Kysyin ja katsoin sitä toiveikkaana. ”En mä jaksa nyt.” Se vastasi ja käänsi huomionsa takaisin kaveriinsa.

”No ei väkisin.” Tiuskaisin ja nousin ylös. Kävellessäni kohti saunaa, vakuutin itselleni, että tää kaikki oli Jessen omaa syytä. Mitäs pihtaili omalta poikaystävältään? Sehän suorastaan ajoi mut pettämään sitä.

Tulin saunaan ja näin Markon. Se nojasi seinää vasten ylävartalo paljaana. Se hymyili mulle viettelevästi ja ojensi mulle kätensä. ”Tiesin, että tulisit.” Se kuiskas. Painauduin vasten sen kiinteää vartaloa ja suutelin sen täydellisiä, pehmeitä huulia. Se alkoi riisua mun paitaa, heitti sen jonnekin lattialle.

Jatkoin sen suutelua ahnaana, painoin sitä tiukemmin seinää vasten, samalla kun sen kädet availi innokkaina mun farkkuja. Sen silmät olivat tummanvihreät himosta. ”Entä Pete?” Kysyin, jostain suudelmien välistä. Mun kalu sykki jo kivikovana. Mun olisi pakko saada Marko, ja pian. ”Entä Jesse?” Se kysyi puolestaan ja katsoi suoraan mun silmiin, sen suudelmasta punertuneet ja turvonneet huulet oli aavistuksen raollaan. ”Jesse kuka?” Kysyin ja suutelin sitä uudestaan.

Kiskoin Markon farkkuja alas voimalla ja se potki ne kokonaan pois jaloistaan. Seuraavaksi suorastaan revin bokserit sen yltä. Marko ei tuntunut välittävän vaikka hajotin ne, se halus tätä aivan yhtä paljon. ”Ota mut Joni, ota mut nyt…” Se huokaili ja käänsin sen rajusti ympäri, kasvot vasten seinää. Kaivoin liukasteen mun taskusta; aina on hyvä olla valmiina! Kaadoin nestettä kärsimättömänä kämmenelleni ja hieroin liukastetta sen peppuvakoa vasten jotta sain sormeni liukastettua. Tungin ensimmäisen sen sisälle ja Marko ynisi ja pyöritteli peppuaan kiimaisen näköisenä. ”Haluan sut mun sisään nyt heti.” Se kuiskasi, kun oli työntänyt toisen sormeni sen sisälle.

Ei mua tarvinnut kahta kertaa käskeä. Olin aina halunnut vähän nopeampaa ja rajumpaa, mutta Jesse piti rauhallisemmasta tahdista, ja nyt vihdoin saisin toteuttaa oman mielihaluni! Hieroin nopeasti kaluani liukastetulla kädelläni. ”Tää voi sattua.” Kuiskasin Markon korvaan, ennen kuin työnnyin rajusti sen sisään. Se ulvahti ja toin käteni nopeasti sen suun eteen, ettei muut kuulis. Se alkoi kuitenkin pian liikuttaa peppuaan mua vasten, selvästi nauttien. Tunsin olevani jo lähellä ja aloin panemaan sitä voimakkaammin ja nopeammin. Otin käteni sen suun edestä ja tiukemman otteen sen lantiosta. Marko otti tukea seinästä toisella kädellään ja toisella keskittyi hyväilemään omaa kaluaan, se puri alahuultaan yrittäen pysyä mahdollisimman hiljaa. ”Hitto mä tuun ihan just.” Se kuiskas ja tunsin sen lihaksien tiukentuvan mun kaluni ympärillä, kuulin kuinka se huohotti. Samassa tulin itsekin.

Olin yhä sen sisällä, mun otsa lepäsi vasten sen hikistä olkaa. Yritettiin tasata omia hengityksiämme. ”Se oli upeaa.” Marko kuiskasi. ”Niin oli.” Myönsin. Samassa saunanovi aukeni; pelästyin, irrottauduin Markosta ja yritin kiskoa housujani takaisin ylös. Katsoin ovelle ja kohtasin Antin järkyttyneen katseen. ”Joni?…Marko?…Sä petät Jesseä??” Se änkytti ja katsoi mua kasvot vääristyneinä inhosta. Marko näytti yhtä järkyttyneeltä, tai jopa järkyttyneemmältä kuin itse olin. Se yritti epätoivoisesti peitellä itseään. Astuin lähemmäksi kohti Antia, joka yritti perääntyä. ”Älä helvetissä mee kertomaan Jesselle.” Uhkasin. ”Tai Petelle, tää ei oo sun asias!” Marko huudahti. ”Jessen pitää saada tietää.” Se sanoi, sen alahuuli värisi ja sen ruskeat silmät katsoi muhun uhmakkaana. ”Eikä tarvii, jos sä kerrot sille, niin sä vaan satuttaisit sitä. Särkisit sen sydämen, sitäkö sä haluat?!” Huusin. ”En, sä petit sitä, sä särjet sen sydämen. Sä et ansaitse Jesseä, ja sä et ansaitse Peteä.” Se katsoi meitä, sen pyöreät kasvot olivat raivosta punaiset. ”Kerro sitten, mutta ei Jesse sua usko, eikä uskois Petekään, ne pitäis sua vaan epätoivoisena läskinä, joka mustasukkaisuudessaan yrittää keksiä tarinoita. Kyllä mä tiedän, että sä oot ihastunut Jesseen ja suoraan sanottuna Jesse on sulle mahdoton unelma, ei se tollasta ylipainoista possua haluais.” Sähisin ja katsoin sitä ilkeästi. Antti alko itkemään ja ryntäsi ulos.

Katsoin Markoa, joka nyt oli saanut siistittyä ja puettua itsensä. ”Kertookohan se niille?” Se kysyi huolestuneena. ”En usko, ei sillä oo pokkaa.” Hymyilin, etsin paitani ja puin sen päälleni. Jesse rakasti ja palvoi mua. Ei Jesse uskoisi Anttia, vaikka se kertoisikin sille mitä oli nähnyt, mä osaisin olla vakuuttavampi, ajattelin ja toivoin olevani oikeassa.

2. Luku

Antti:

En voi vieläkään uskoa mitä näin: Joni ja Marko? Tai tavallaan voin, en oo koskaan pitänyt Jonista, ehkä osaksi siksi koska se on oikeassa: mä oon ihastunut Jesseen. Oon ollut ihastunut siihen jo ensipäivästä lähtien kun näin sen. Mutta miten kukaan voi olla niin tyhmä, että panisi toisen kanssa, kun seurustelee sellaisen kundin kanssa kuin Jesse?

On jo myöhä kun palaan takaisin mökille, ilta on pimennyt. Suuntaan kohti mökkiä, kohti lämmintä vuodetta varmana siitä, että tänä yönä en tulisi nukkumaan silmällistäkään. Pysähdyn ohittaessani laituria: vedessä on joku, kävelen hiljaa lähemmäksi ja näen Jessen. Kirkkaan täysikuun loiste leikkii Jessen täydellisillä kasvoilla ja vartalolla. Jesse sivelee järvivettä kasvoilleen, taivuttaa päätään taaksepäin, täysin tietämättä omasta hiljaisesta ihailijastaan. Otan tukea viereisen koivun rungosta, pelkään omien jalkojeni pettävän. Jesse antaa käsiensä liikkua paljaalla ylävartalollaan, näen kuinka se ihailee kuuta ja hymyilee itsekseen. Antaisin mitä tahansa, jos tietäisin mitä se ajattelee juuri sillä hetkellä. On kuin katsoisi jotain liikkuvaa taideteosta, jotain mikä ei oo tästä maailmasta. Jesse on kaunis, niin ulkoa kuin sisältäkin, miten Joni voi pettää sitä?

Jos mahdoton tapahtuisi, jos Jesse olisi mun, pitelisin sitä aina hyvänä, kohtelisin kuin aarretta, jota se todella on. Mutta Joni on oikeassa; se on mulle vain mahdoton unelma. Miten joku mun kaltainen voisi koskaan koskettaa mitään noin täydellistä? Mun unissa Jesse haluaa mut, mutta se on aina vain unta. Oon ystävä, en koskaan rakastaja. Yritän laihduttaa, yritän epätoivoisesti ja väsyn. Mun unissa oon laihtunut ja kun Jesse näkee mut, se tulee mun luokse ja sanoo rakastavansa mua. Tiedän ettei todellisuus ole yhtä hellä, eikä koskaan voisi olla.

Jesse kääntyy, näkee mut ja hymyilee. Mun sydän lyö villinä. ”Mihin oikein hävisit? Ehdin jo huolestua.” Se kysyy ja katsoo mua uteliaana. ’Joni pettää sua, se pettää sua; mutta mä rakastan sua Jesse.’ Mun sydän huutaa, mutta pysyn vaiti muistaessani Jonin kylmät sanat. ”Kävin kävelyllä.” Vastaan lopulta ja astun hieman lähemmäksi. ”Miten sä oot täällä näin myöhään, eikö vesi oo kylmää?” Kysyn. ”Tiedäthän sä mut. Niin kaunis yö, ei viittis tuhlata sitä nukkumiseen. Eikä tää oikeastaan oo edes niin kylmää, tuu kokeilemaan.” Jesse virnistää. Katson sitä vielä hetken, se kallistuu taaksepäin, kastaa hiuksensa vedessä ja nousee takaisin, kuunsäteet leikkivät yhä sen täydellisellä vartalolla ja mun mielestä Jesse näyttää aivan enkeliltä. Se katsoo muhun odottaen. ”En mä taida nyt.” Vastaan. En vaan halua että se näkee mun läskiä vartaloa vähissä vaatteissa.

Katson kun se ui hetken, sitten se alkaa palata kohti rantaa. ”Annatko mun pyyhkeen siitä maasta?” Jesse kysyy ja hymyilee mulle lähestyessään. Tajuan, että se on täysin alasti ja kiitän onneani, että pimeys kätkee mun punastuksen. Käännyn katsomaan pois, vaikka haluaisinkin katsoa: pelkään, että jos katson, en pysty olemaan koskematta. Ojennan Jesselle sen pyyhkeen. ”Voisi luulla, ettet oo koskaan nähnyt toista alastonta miestä ennen?” Se virnistää kuivatessaan itseään. Sen siniset silmät säihkyvät kirkkaina. ”En ole nähnyt ennen sua.” Vastaan, ehtimättä harkita sanojani. Jesse hymyilee ja huomaan punastuvani taas. ”Ehkä parempikin ettet nähnyt, kylmä vesi väristää tiettyjen paikkojen kokoa.” Jesse naurahtaa ja katsoo mua nopeasti.

”Laitetaanko grilliin tuli ja paistetaan makkaraa? Vai joko sua väsyttää?” Jesse kysyy pukiessaan päälleen. ”Ei mua väsytä.” Vastaan, ehkä vähän liiankin nopeasti. Voinko olla enää yhtään läpinäkyvämpi? Välillä haluan koskettaa sitä niin paljon, että luulen kuolevani. ’Mahdoton unelma, Jesse on mahdoton unelma’ Muistutan itseäni, kun huomaan miettiväni miltä tuntuisi suudella sen pehmeitä huulia. Haluan sitä niin paljon, enkä tiedä miten lakata haluamasta.

Istun lämpimän tulen ääressä, Jesse ojentaa mulle kaljan ja istuu mun viereen. Katson sitä salaa, kun se huokaa ja katsoo kohti taivasta. ”Niin kaunis yö.” Sen ääni on miltei kuiskaus. Jesse katsoo kohti tulta ja sitten mua. Mun sydän hakkaa; kuinka kaunis onkaan tulen lämmin valo sen kasvoilla, heijastuen sen silmistä. ”Kunpa aina voisi olla kesä.” Se sanoo sitten hymyillen. ”Niinpä. Vaikka ei talvikaan loppujen lopuksi olisi niin paha, jos ois joku jota pidellä.” Sanoinko ton just ääneen? Mietin ja kiroan itseni. ’Epätoivoinen, säälittävä ja ruma läski.’ Mun mieleni surkea itsetuntopoliisi kuiskaa mulle.

”Miten sun miesasiat muuten, ketään kiikarissa?” Jesse kysyy ja katsoo mua hymyillen. ”Oon ihastunut yhteen, mutten voisi koskaan saada sitä.” Vastaan hiljaa. ”Miksi? Koskaan ei tiedä jos ei yritä.” Se kannustaa ja tönäisee leikkisästi mun käsivartta. ”Äh mä tiedän, ettei se onnistuis. Se on ihan erisarjassa kuin mä. Se on kaunis, hoikka ja mä…no mä oon vaan mä: ylipainoinen norsu.” sanon ja tuijotan olutpulloa kädessäni. ”Antti, älä ajattele noin vähän itestäs. Se et oo niin pahannäköinen mitä sä kuvitelet ja en nyt sano tätä vaan koska oon vähän juonut tai koska oon sun ystävä.” Se koskettaa mun poskea, en uskalla hengittää. ”Sä oot aika söpö kundi Antti, no sulla on vähän ylipainoa, mutta mitä sitten?” Se hymyilee ja ottaa kätensä pois, tunnen yhä sen lämmön poskellani. ’Miksi sä kiusaat mua noin? Miksi kosketat ja hymyilet noin? Jos tietäisit, jos kertoisin nyt, niin muistaisitko vielä mitä sanoit juuri äsken, vai juoksisitko pois?’ Katson sen sinisiin silmiin; miten paljon mä haluaisinkaan koskettaa sitä nyt, miten uskomattoman paljon haluan suudella sitä… Mutta Jesse ei huomaa, eikö se näe sitä mun silmistä?

”Miten sulla ja Jonilla menee?” Kysyn viimein, ääni miltei juuttuen kurkkuuni. Jesse on hetken hiljaa, katsoo mua ja sitten kohti tulta. ”Hyvin, Joni on… Joni on täydellinen, rakastan sitä.” Se vastaa ja hymyillee. Haluaisin tarttua sen olkapäistä ja ravistaa sitä. ’Joni ei oo täydellinen Jesse, se ei ansaitse sua!’ Mun sydän huutaa, mutta yhä pysyn vaiti. Nielen pettymykseni, nielen kivun. Miten voisin kertoa ja katsoa, kuinka Jessen sydän särkyisi mun silmieni edessä? Miten voin olla kertomatta ja katsoa vierestä, kuinka se petturi pitelisi syleilyssään Jesseä, kuinka se kuiskailisi uusia valheita sille?

”Välillä vaan…” Jesse aloittaa varovasti. Käännyn katsomaan sitä hämmästyneenä, toiveikkaana. ”Niin?” Kysyn varovasti. ”Tää on varmaan tyhmää…” Jesse pudistelee päätään, huokaa. ”Se haluaa koko ajan, tai siltä musta tuntuu, se on…en jaksaisi niin usein ja…välillä se on vähän ahdistavaa.” Jesse myöntää hiljaa. Se kohottaa olutpullon huulilleen ja juo. ”Ei se oo tyhmää, tai siis, ymmärrän hyvin.” Kuiskaan, taistelen hiljaa itseni kanssa, kerronko vai en?

3. Luku

”Taidan mennä suihkun kautta nukkumaan, on jo niin myöhä” Jesse sanoo, kun ollaan jo syöty. Se haukottelee ja venyttelee linjakkaita jäseniään. Katson sitä, hymyilen haikeana. Ajatus siitä, että Jesse menisi nukkumaan Jonin kainaloon ällöttää mua. Voisinpa ottaa sen omaan kainalooni yöksi. Jesse ryhtyy sammuttamaan jo hiipuvaa tulta. En vieläkään saa suutani auki kertoakseni sille, se tuntuu niin pirun vaikealta. Helvetti kun en tiedä mikä olisi oikein tehdä. Mitä jos Jesse suuttuisikin mulle, jos kerron? Ja entä jos…?  
 
”Tuutko sisälle?” Jesse kysyy ja katsoo mua uteliaana. ”Jään tänne vielä hetkeksi.” Vastaan. Jesse nyökkää ja hymyillee. ”Hyvää yötä sitten Antti. Nähdään aamulla.” Se toivottaa. ”Hyvää yötä Jesse.” Vastaan ja katson haikeana sen perään. En tiedä mitä teen…  
 
 
*****************  
 
Joni:  
 
Herään ensimmäisenä, aurinko on noussut jo aikoja sitten. Katson Jesseä, joka nukkuu mun vierellä, auringon lämpimät säteet hyväilevät sen kasvoja, sen alastonta selkää. Se näyttää niin pantavalta just nyt, oon taas kiimassa ja kovana. Kosketan Jessen selkää hellästi, sillä on kaunein selkä mitä oon ikinä nähnyt. Liu’utan sormeani selkärankaa pitkin, alemmas ja alemmas kohti pakaroita jotka on vielä piilossa ohuen peiton alla. Mun sormeni kohtaa sileän, kiinteän ja täyteläisen ihon, en voi olla puristamatta. Jesse säpsähtää hereille unestaan ja katsoo mua uniset siniset silmät vain puoliksi avoinna, sen hiukset on ihanan pörröiset aamuisin. Kumarrun suutelemaan sitä samalla kun liikutan kättäni sen pakaroilla, sivelen sen peppuvakoa sormellani. ”Väsyttää…” Jesse mutisee ja katsoo muhun. Sen silmät pysyy vaivoin auki. Mietin miten myöhään se mahtoi valvoa eilen. Antti on kuitenkin pitänyt suunsa kiinni, muuten Jesse ei nukkuis mun vieressä.  
 
Laskeudun kyljelleni sen viereen, niin, että se tuntee mun erektion kylkeään vasten. Suutelen Jessen niskaa, sen korvanlehteä. Tiedän miten se nauttii siitä, kun sen korvanlehteä imee ja suutelee, joten jatkan sitä. ”Ei sua väsytä kulta, tiedän että haluut.” Kuiskaan ja keinutan lantiotani sitä vasten, painan sen alaselkää, kun se yrittää vaihtaa asentoa ja nousen lopulta makaamaan sen päälle. Suutelen sen niskaa uudestaan, keinutan itseäni. ”Ootko puhdas?” Kuiskaan sen korvaan. ”Oon, mutta Joni mä oon oikeesti tosi väsynyt, valvoin Antin kanssa aika myöhään.” Jesse sanoo ja yrittää päästä liikkumaan, mutta onnistun pitämään sen allani. Helvetin Antti perverssi, hitto jos se uskaltaisikin pilata tän.  
 
Imeskelen taas Jessen korvanlehteä, hitto miten voinkin olla näin kiimassa taas. Mun edellinen poikaystävä valitti mulle, että oon joku seksiaddikti, mutta hei; oon vaan mies joka nauttii seksistä, hyvin, hyvin paljon. Musta se on kyllä ihan normaalia. Seurustelu on siitä hyvä, että seksiä on aina tarjolla. No okei välillä ne tuppaa ruveta pihtailemaan, mutta monesti pieni suostuttelu toimii. Pitää olla vaan sitkeä ja väsyttää ne, kunnes ne pitää helpompana antaa periksi, tai jos se ei toimi, niin etsii korvikkeen, niin kuin mä eilen. Mua ei oikeastaan edes kaduta, ei siinä oo mitään pahaa, ei vaan pidä jäädä kiinni… No okei mä siis jäin kiinni eilen, mutta Antti ei kerro, ei saletisti, ei sillä oo pokkaa.  
 
Laskeudun alemmas, suutelen Jessen pakaroita ja hyväilen niitä käsilläni, puristelen ja pyörittelen. En malta olla näykkäisemättä. Rakastan Jessen peppua, no okei ehkä vähän myös Markon peppua. Peput on ihania! Otan sängyn alta liukasteen; olin eilen järkevä ja varauduin. Työnnän Jessen jalkoja erilleen ja painan sitä taas vähän alaselästä. ”Joni, mä… mua nukuttaa ihan pirusti.” Se kuiskaa, mutta se ei kuitenkaan suoranaisesti kiellä tai pyydä mua lopettamaan, joten mä jatkan. Jesse on jo kahdenvaiheilla, kohta se on hiljaa ja antautuu. Tai melkein hiljaa, aion saada sen voihkimaan mun allani, mieluiten niin että muut kuulis, mieluiten niin että Antti kuulisi. Oon ilkeä, tiedän, mutta se palauttaisi sen pullukan takaisin maanpinnalle.  
 
Työnnän sen pakaroita erilleen ja nuolaisen sen reikää ja peppuvakoa, levitän liukastetta sormilleni ja sitten Jessen pepulle, hieron sitä, vien toisen sormeni sisälle. Huomaan, että Jesse tuntuu Markoa tiukemmalta, ero ei ole kovin selvä, mutta kuitenkin, Marko tosin taitaa leikkiä enemmän, käyttäen myös kaikenlaisia välineitä ja…mmm…hitto mä oon kovana. Jesse ynähtää, yrittää taas vähän liikkua, mutta painan sen selästä, jota se tajuaisi pysyä paikoillaan.  
 
En malta odottaa enää, levitän liukastetta myös omalle kalulleni, asetun Jessen päälle paremmin, ohjaan elintäni oikeaan paikkaan ja alan työntyä sisälle. Helvetti että tuntuu hyvälle, haukon henkeäni. Jesse yrittää olla hiljaa, sen pää on käännettynä yhä sivuun, silmät kiinni, se puree alahuultaan. ”Nosta lantiota kulta.” Huokaan ja Jesse tottelee, kiedon käteni sen vyötärön ympäri. ”Sä oot ihanan tiukka ja lämmin, näytät helvetin kuumalta mun alla, mun kalu sun perseessä, eikö tunnukin hyvälle?” Huokailen sen korvaan ja alan liikkua sen sisällä. Vien käteni alas sen elimelle, joka on myös kova. Hyväilen sitä ja virnistän tyytyväisenä. Kuuntelen Jessen huokauksia. Alan innostua yhä enemmän, kiihdytän liikkeitäni, niin että kuuluu kovaa läiskettä, lopetan sen hyväilyn ja tartun sen lantiosta kiinni kovemmin. ”Sano mun nimi!” Huudan. Jesse ei heti tee sitä. ”Sano mun nimi kulta, huuda mulle.” Vaadin. ”Jonii!…” Se tottelee ja hymyilen leveästi. Panen sitä kuin pieni eläin, en edes yritä olla hiljaa. Lopulta tuun voimakkaasti sen sisään ja lysähdän makaamaan sen päälle.  
 
”Toi oli tosi upeeta, hitto että teki hyvää.” Kuiskaan, suutelen sen niskaa ja nousen ylös. Jesse kääntyy kyljelleen ja katsoo mua, kun ryhdyn etsimään vaatteitani. ”Pakko mennä suihkuun, nuku vaan kulta.” Sanon ja ojennan sille nenäliinan jos se haluaa vaikka siistiytyä. ”Välillä musta tuntuu että sä vaan käytät mua, ettei sua kiinnosta mikään muu niin kauan kun sä tuut, niin kauan kuin sä saat mitä haluat…” Se sanoo hiljaa, näyttäen jotenkin loukkaantuneelta. Voi helvetti, nyt se alkaa käyttäytyä kuin joku nainen? Eih… ”Mitä sä tarkotat muru? Totta kai mä välitän.” Sanon lempeästi ja tuun lähemmäksi, polvistun vuoteen ääreen.  
 
”Toivoisin vaan Joni, että välillä kuuntelisit myös mitä mä haluan.” Se kuiskaa. ”Jesse, mä rakastan sua, kai tiedät sen? Ens kerralla tehään just niin kuin sä haluat. Ens kerralla annan sulle kokovartalohieronnan, korostaen sanaa; koko.” Hymyilen, Jesse hymyilee takasin ja suutelee mua. ”Mäkin rakastan sua Joni.” Se kuiskaa sitten.  
 
Nousen ylös. ”Nuku nyt vaan muru.” Sanon ja poistun huoneesta. Pete kävelee mua vastaan mennessäni suihkulle. ”Joku tais saada hyvän herätyksen.” Se sanoo ja vinkkaa silmäänsä mulle. ”Kateellinen? Kerro jos tarviit vinkkejä mestarilta.” Nauran takaisin. Pete parka vois oikeesti tarvita niitä; sen poikaystävähän on ihan kuumana muhun. Mutta kuka sitä vois syyttää? Mä oon aika kuuma pakkaus, ja hyvä sängyssä, ajattelen ja ihailen hetken itseäni peilistä ennen suihkuun menoa.

4. Luku

Jesse:


Hitto mun perse on hellänä. Kömmin ylös sängystä, kiedon pyyhkeen lanteilleni ja etin puhtaat vaatteet itselleni. Pakko päästä suihkuun. Pete tulee mua vastaan, se katsoo mua ja virnuilee. ”Hyvät unet?” Se kysyy, typerä virne liimattuna sen kasvoille. ”mmh…” Mumisen ja kiiruhdan nopeasti kylpyhuoneeseen.


”Tein sulle aamiaista pupu.” Joni sanoo, kun tuun keittiöön. Se vetää mut lähelleen ja pussailee mun kaulaa. Mikäköhän siihen on iskenyt? Ja pupu? Tota se ei kyllä käyttänyt aiemmin. Katon sitä hieman hämilläni, Jonin johdatellessa mut pöydän ääreen.

Antti tulee keittiöön, se katsoo mua vähän oudosti, eikä vastaa mun hymyyn tai edes tervehdi. Se ottaa kahvia ja poistuu. Katson sen perään hämmentyneenä, pieni paniikki kertyy mun sisällä; oonko tehnyt tai sanonut jotain typerää edellisenä iltana?

”Eikö maistu? Söisit nyt pupu, tein sen ihan sua varten.” Joni sanoo ja mutristaa alahuultaan loukkaantuneen näköisenä. Mikä hitto tää pupujuttu on? Katson lautasta edessäni: juustotomaattimunakasta, paahtoleipää ja tuoreita hedelmiä. Maistan ruokaani. ”Tosi hyvää kulta, kiitos.” Annan sille nopean suukon poskelle, hymyilen. Ei Joni hirvittävän usein tee mitään tällaista, haluaisin että se tekisi useammin. Pieni huomaavaisuus toista kohtaan ei koskaan ole pahasta.

********

Kaikki katsoo mua/meitä jotenkin kummallisesti tänään, virnuilee ja heittää tyhmää läppää. Vois luulla ettei ne oo koskaan ennen kuulleet kenenkään harrastavan seksiä. Voisi luulla, että ne on jotain hemmetin teinejä, ennemmin kuin aikuisia ihmisiä.”Mitäs villikissa?” Sami virnuilee, kun kuljen sen ohi kohti laituria. Pyörittelen silmiäni, oon kun en kuulisi mitään. Istun laiturille ja upotan jalkani viileään veteen, nautin kesäauringosta, suljen silmäni.

Markon kovana kaikuva nauru häiritsee mun rauhallista lepohetkeä, laituri notkuu sen askelista. ”Oliko hyvät sessiot aamulla, äänekästä oli ainakin.” Se nauraa, sen viileä käsi koskettaa mun niskaa, en ymmärrä miksi. Kavahdan, käännyn katsomaan sitä olkani yli. ”Mahtavaa, niin kuin aina.” Vastaan lyhyesti.

Marko venyttelee jäseniään, kävelee laiturin päähän ja poseeraa kuin joku helvetin lavamalli. Katson kohti mökkiä, Joni, Pete, Sami ja Tuomas istuvat terassilla, Pasi laittaa tulta grilliin, epäonnistuen, koska se on liian keskittynyt tuijottamaan Markon persettä. Ne kaikki katsoo sitä kun se keikistelee, ja Marko nauttii siitä selvästi. Harmikseni huomaan, että myös Joni tuijottaa sitä ja siinä katseessa tuntuu olevan muutakin kuin pelkää viatonta uteliaisuutta.

Marko katsoo mua, virnistää ja alkaa riisua shortsejaan paljastaen loput sen täydellisestä maidonvaaleasta kropasta.

Marko muistuttaa mua vähän Paris Hiltonista, siinä ’leidit landella’ ohjelmassa. Se on kuin miespuolinen Paris Hilton: blondi, jonka päässä ei paljoa mitään järkevää liiku. Se on helvetinmoinen flirtti ja oon aika varma, että se pettää poikaystäväänsä minkä kerkeää. Vilkaisen Peteä, joka tuijottaa Markoa tiiviisti kauempana. Pete on porukan vanhin: kolmekymmentä, eikä mitenkään erityisen komea, ei ainakaan mun silmiin. Marko on mun ikäinen eli 20. Me ollaan täällä nuorimmat ja ollaan oltu ylä-asteella samassa koulussa, mutta me pyörittiin aikalailla eri piireissä.

Syyt miksi Marko on Peten kanssa: a) Pete on rikas. b) Pete omistaa tän helvetinmoisen luksusmökin ja ison kämpän Espoosta. Ja c)Pete on rikas. Huomaatte varmaan, että a) ja c) kohdat ovat samoja ja että b) on periaatteessa myös sama juttu. Syyt miksi Pete sitten on Markon kanssa: a) Marko on hyvännäköinen. b) Marko on blondi jolla on hyvä kroppa. Ja c) Marko on nuori hyvännäköinen blondi, joka ei ole järjellä pilattu. Huomaatte varmaan jälleen, että kaikki kohdat täsmäävät toisiinsa.

Marko hyppää veteen ja häviää pinnan alle, kunnes ilmestyy hetkeä myöhemmin takaisin.
”Tuu uimaan Jesse.” Se sanoo, ui mun viereen ja alkaa vetää mua jalasta.
”Lopeta.” Tiuskaisen, mua ei todellakaan kiinnosta osallistua sen typeriin leikkeihin.

Se repii mun jalat erilleen ja tulee seisomaan niiden väliin, pitäen kiinni mun polvista. ”Mitä sä haluat.” Tiuskaisen.
”Älä oo aina niin kireenä Jesse.” Se kuiskaa, sen kädet liukuvat mun reisiä pitkin ylöspäin, kunnes se kietoo ne mun taakse, vetäen mun vielä lähemmäksi reunaa ja tiukemmin vasten sen vatsaa. Hetkellinen häkellys valtaa mut, kun tunnen Markon hengityksen mun ihollani, se katsoo mua ylöspäin, vihreät silmät kimallellen, sen vaaleat hiukset märkinä, huulet aavistuksen raollaan. Se virnistää ja katsoo kohti mökkiä, sitten hitaasti se kääntää katseensa takaisin muhun.
Katson itsekin kohti mökkiä, vain todetakseni, että kaikki seuraa meitä kahta katseillaan. Näen Antin, joka katsoo meihin, pudistelee päätään ja painuu sisälle. Joni näyttää jotenkin oudolta, Pete näyttää kiinnostuneelta.

”Oot kylvyn tarpeessa.” Marko kuiskaa äkkiä ja yhdellä nopealla liikkeellä se vetää mut itsensä perässä kylmään veteen.
”Idiootti!” Karjun kun pääsen nousemaan ylös. Yritän kompuroida kohti rantaa mutta Marko kietoo kätensä mun vyötärön ympärille ja vetää mua syvemmälle.

Marko nauraa, kun rimpuilen ja hetken me painitaan vedessä. Tajuan nyt täydellisesti sen alastomuuden kun *se* osuu mun selkääni vasten. ”Helvetti Marko, kasva aikuiseksi” Kiroan, kun pääsen viimein sen otteesta paetakseni rantaan. Kävelen nopein askelin kohti mökkiä.

”Pupu, mikä on?” Joni lepertää, kun kävelen sen ohi. ”Pupu on sun perseessä!” Tiuskaisen ja paiskon ulko-oven perässäni kiinni. En oikein tiiä mitä kiukuttelen ja tajuan hämärästi käyttäytyväni kuin nainen menkkojen kourissa. Mutta ihan sama, kai mäkin saan kiukutella välillä. Marko ärsyttää mua ja samalla mua häiritsee tapa, jolla Joni katsoi meitä, jolla se katsoi Markoa.

Meen kylpyhuoneeseen hakemaan pyyhkeen kuivatakseni itseni, jonka jälkeen suuntaan kohti yläkertaa, vaihtaakseni märän t-paitani ja sortsini kuiviin.

************

Tuun alas ja löydän Antin keittiöstä. Se istuu pöydän ääressä ja tuijottaa puolitäyttä mehulasia edessään mietteliään näköisenä. Se kohottaa katseensa vain hetkeksi, kun astun huoneeseen. Istun sitä vastapäätä. ”Antti, onko kaikki hyvin?” Aloitan varovasti. Se vilkaisee mua nopeasti ja sitten taas lasiaan. ”Oonko suututtanut sut jotenkin?” Kysyn, kun en saa vastausta. Antti huokaisee syvään.
”Miksi sä annat sen käyttää sua?” Se kysyy ja katsoo mua.
”Anteeksi?”
”Eilen just valitit siitä, miten sua ahistaa se, että Joni on sun kimpussa jatkuvasti. Sitten tänä aamuna vaikerrat kuin mikäkin lutka, niin että kaikki kuulee kun se panee sua. Eikö sulla oo mitään ylpeyttä?”

Tuijotan Anttia järkyttyneenä. En tosiaan odottanut kuulevani tollasta sen suusta.
”Lutka? Sitäkö sä tosiaan ajattelet musta? Joni on mun poikaystävä ja totta kai mä haluan harrastaa seksiä sen kanssa, sen ei pitäis kuulua sulle tai kenellekään muulle.” Tiuskaisen ja nousen ylös.
Antti nousee perässä, tarttuu mun käsivarresta ja pysäyttää mut. Katson sitä odottavasti. Sen silmät kimmeltää kyynelistä, enkä ymmärrä mitä on meneillään.
”Jesse anna anteeks, en mä tarkottanut…mä vaan…” Se aloittaa, nieleskelee hermostuneena, sen katse kohtaa omani arasti ”Vaikka oot sen poikaystävä, niin sun ei pitäis antautua sille, jos et itse halua.” Se päättää sitten. Katson sitä silmät pyöreinä, Antti on niin hellyttävän tosissaan. Se on samaan aikaan sekä huvittavaa että hellyttävää.

”Älä huolehdi Antti, en oo tehnyt mitään mitä en olisi halunnut. Unohda se mitä sanoin eilen, olin kännissä ja, no… unohda. Kaikki on hyvin, mä halusin sitä, en olis tehnyt sitä, jos en olisi.” Vakuutan sille ja koetan hymyillä. Antti näyttää siltä, kuin se haluaisi vielä sanoa jotain, se on jo avaamassa suutaan, mutta epäröi selvästi.
”Mä tosiaan on pahoillani Jesse, siitä mitä sanoin. Se oli tyhmää.” Se sanoo viimein.
”Ei se mitään, kaikki on ok.” Sanon sille ja asetan käteni hetkeksi sen olalle. Antti katsoo mun kättä ja sitten mua jotenkin kummallisesti.

”Jesse, olut on loppu ja grillattavaa tarvis lisää, taidat olla ainut ajokunnossa oleva, jaksatko mennä?” Pasi kysyy tultuaan myös keittiöön, käännyn katsomaan sitä.
”Joo voin mä lähteä.” Vastaan, tuntuu siltä, että pieni hetki yksin voisi tehdä hyvää. Kaikki käyttäytyy niin omituisesti tänään ja huomaan edelleenkin olevani hieman mustasukkainen tavasta, jolla Joni katsoi Markoa.


Oon juuri käynnistämässä autoa, kun pelkääjänpuoleinen ovi aukenee ja kukas muu kuin Marko hyppää autoon mun viereen. Katson sitä ärtyneenä. ”Mitä nyt?” kysyn.
”Mä tuun sun mukaan.” Se ilmoittaa kirkkaalla äänellä ja hymyilee leveästi.
”Mä en halua sua mukaan.”
”No huono juttu, mutta tuun silti. Ellet sä halua tehdä mun ostoksia mun puolesta, voin kyllä kirjoittaa listan, mutta siinä menisi aikaa.” Se hymyilee taas. Huokaisen, en jaksa alkaa taistelemaan vastaan.
”Ok. Mutta pidä sitten turpas kiinni, en oo juttutuulella.” Sanon ja käännän radion auki.
”Sun pitäis oikeesti relata vähän Jesse, vois luulla ettet oo saanut ikuisuuksiin, että oot sen takia noin kiireenä, mutta toisaalta aamuiset äänet kertoo muuta. Ota se tikku pois perseestä.” Marko virnistää. ”Ota se dildo pois omastas.” Tiuskaisen ja Marko nauraa. Luoja tästä tulis pitkä kauppareissu: loukussa miespuolisen Paris Hiltonin kanssa. –Luoja auta…

5. Luku

Marko kääntää radion täysille ja alkaa laulaa mukana. Vilkaisen sitä nopeasti kun se on sulkenut silmänsä ja heiluu musiikin tahdissa.
”Enkö mä pyytänyt sua olemaan hiljaa?” Kysyn lopulta ja yritän siirtää ajatukseni kauas pois sen kauniista lauluäänestä. Marko pysähtyy ja katsoo mua, se räpyttelee silmiään ja hymyilee, näyttäen jotenkin häiritsevän viattomalta.
”Luulin, että sanoit ettet oo juttu tuulella, en käsittänyt että laulaminenkin on kielletty.” Se vastaa ja kallistaa päätään katsoessaan mua yhä.
”No se on, pyysin sua pitämään turpas kiinni.” Vastaan, en tiedä miksi oon sille niin tyly.
”Jollakin on pipo ehdottomasti liian kireellä tänään.” Se huokaisee ja kääntää musiikkia pienemmälle pysyen itse hiljaa. Katson sitä uudestaan jonkun ajan kuluttua, se yhä heiluu hieman musiikin tahdissa ja sen suu liikkuu, mutta se ei laula ääneen. Huomaan hymyileväni. On hämmästyttävää että Mr. Paris Hiltonillekin menee jotakin perille.

Lopulta tullaan pienen marketin parkkipaikalle. Marko hypähtää ulos autosta ja alkaa pomppia kohti sisäänkäyntiä, siis oikeasti pomppia.
”Beibi tuu jo!” Se huutaa mulle. Haluaisin vajota maan alle. Kaupan seinustaan nojaileva kolmikko isokokoisia maalaisjuntinnäköisiä miehiä katsoo meitä hieman epäillen ja pahasti. Mietin hetken, että haluaako Marko saada meiltä hengen pois. Kiiruhdan sen perässä kauppaan: en halua jäädä ottamaan selvää

Tolla kundilla ei oikeasti ole kaikki kotona, mietin katsoessani kuinka Marko poukkoilee kaupassa kuin innostunut pikkulapsi jouluaattoaamuna.
”Jesse, Jesse tuu katsomaan, ihan härön näköinen juttu. Mikä tää on?… Oi tuolla, mun lempparia! Pakko saada! Jacky makupalasia! Otatko sä makupalasia? Tykkääköhän muut niistä.” Se miettii ja kahmii varmuudeksi kasan vanukkaita syliinsä ja tuo ne sitten ostoskärryyn. Mihinköhän mahaan se noita syö?

”Pete ei kyllä tykkää, kun syön herkkuja. Se sanoo että jos lihoan niin se jättää mut, mutta mulla on aina ollut tosi nopea aineenvaihdunta, enkä mä niin hirveästi herkkuja syö, makupalasista tykkään.” Se selittää mulle. Makupalanen, heh, kuulostaa söpöltä. En oo koskaan ennen tavannut kundia, joka tykkäis noin paljon vanukkaista. Huomaan hymyileväni sille. Apua, pidänkö Mr. Paris Hiltonia söpönä?? Marko tais myös tajuta, että puhui mulle niin kuin ystävälleen ja meni hiljaiseksi. Se mutisi lähtevänsä hakemaan jotain.

Maalaisjuntit seisoo meidän takana kassajonossa. Marko mulkoilee niitä epäilevän näköisenä ja lopulta nojautuu lähemmäksi mua.
”Mitä luulet Jesse, käykö noi koskaan suihkussa? Ne haisee aika kaameelle, ne haisee ihan lehmälle.” Se kuiskaa.
”Shh… puhutaan autossa.” Sanon, koska pelkään että ne kuulevat ja että me saatais turpaamme parkkipaikalla. Noi kaverit ei oikeesti näytä kovin ystävällisiltä ja oikeastaan Marko on oikeessa niiden hajusta. Nyrpistän nenääni hieman.


Lastaan tavaroita takakonttiin. Marko istuu jo autossa, se ei edes tarjonnut apuaan, jouduin kantamaan melkein kaikki kauppakassitkin yksin. Olishan se tietenkin hirveä tragedia, jos siltä katkeis vaikka kynsi tai jotain. Oon taas tullut järkiini, Marko ei oo söpö, Marko ei oo mukava, se on ärsyttävä blondi, ärsyttävä tyhjäpäinen blondi.

”Minnekös neidit on matkalla?” Kuulen jonkun murrehirmun kysyvän jostain mun takaa. – Loistavaa, ne kolme maalaisjunttia lähestyy meitä. Kierrän auton, päätän että on parempi olla vastaamatta, henkilökohtaisesti en näe paikalla ketään neitiä. Avaan kuljettajan puoleisen oven ja katson Markoa, no okei, ehkä yhden hieman kyseenalaisen tapauksen kyllä. ”Hei, myö puhutaan teille.” Yksi niistä karjuu. Edelleen, en näe syytä vastata, istun autoon ja suljen oven perässäni. Käynnistän auton ja ajan ulos parkkipaikalta.

Huomaan pian, että ne juntit ajaa meidän perässä ja alan hermostua. Ne ajaa miltei meidän perässä kiinni, muu liikenne on hiljainen.
”Voi helvetti.” Kiroan, yleensä en kiroile, mutta mielestäni tässä tilanteessa se on sallittua. Marko katsoo mua ja sitten takaikkunasta taakse. Sitten se kääntyy katsomaan tietä edellä.
”Ajoit meidän liittymän ohi.” Se toteaa rauhallisena. Huokaisen tuskastuneena, en oo hyvä stressitilanteessa, pelkään että noi kolme yrmyä ajaa meidät ulos tieltä ja hakkaa meidät tai jotain.
”Voi paska.”
”Ihan rauhassa Jesse, kyllä tästä selvitään. En oo koskaan kuullut sun kiroilevan noin paljon.” Marko hymyilee. Miten hemmetissä se voi olla niin rauhallinen?
”Tajuatko, että noi takana tulevat yrittää ajaa meidät tieltä?” Tiuskaisen. Se katsoo taas taakseen.
”Taitavat olla vähän puutteessa kun tarvii homojen perään ajaa.” Se sanoo sitten ja jatkaa. ”Tyypillistä, tarpeeksi kauan ilman naista ja sitten ei ollakaan enää ihan niin heteroita.” Se huokaisee. Katson sitä nopeasti ja keskityn sitten takaisin tiehen.
”Marko, mä oon aika varma että tässä ei oo nyt kyse siitä, vaan tässä on kyse siitä, että noi ei siedä homoja ja ne haluaa sen takia hakata meidät muusiksi.”
”Sä oot vielä niin suloisen viaton, että se on liikuttavaa.” Marko hymyilee. Päätän etten enää edes yritä ymmärtää sen logiikkaa.

”Voi helvetti, mihin mä ajan? Mitä mä teen?” Kysyn. En tunne näitä paikkoja hyvin.
”Rauhassa, käänny seuraavasta vasemmalle.” Marko neuvoo ja mua yhä hämmästyttää se miten rauhallinen se on. Kuuntelen sen neuvoa ja käännyn kapealle hiekkatielle.
”Oliko tää nyt hyvä idea?” Kysyn kun meidän seuraajamme ovat yhä perässä ja nyt me ajetaan jossain hemmetin metsätiellä, missä ei ole ainuttakaan todistajaa.
”Luota muhun Jesse ja yritä rauhottua. Me selvitään kyllä.” Markon ääni on aavistuksen huvittunut.
”Käänny oikealle ja kohta vasemmalle.” Se jatkaa.
Näkyviin tulee pieni järvimökikki.
”Aja tonne pihaan.” Marko sanoo. Hieman epäillen teen kuten se käskee.

Vanha nainen, joka kyykkii pihalla poimimassa mansikoita, nousee ylös ja katsoo meitä hämmästyneenä kun me noustaan autosta. Maalaisjuntit pysäyttää autonsa hieman kauemmaksi. Marko hymyilee leveästi ja menee halaamaan sitä naista.
”Ihanaa nähdä, siitä on niin pitkä aika!” Se hihkuu. Vanha nainen kietoo kätensä sen ympärille ja halaa sitä myös.
”No onhan siitä.” Se virkkoo, katsoo mua ja sitten Markoa. Musta näyttää siltä, että se on vähän pihalla. Kuulen kun auto käynnistyy ja ajaa pois. No päästiinpähän niistä eroon.
”Heikki tuuhan sie kattoo ketkä tuli.”
”Mitä sie Irmeli huuat siellä?”
Vanha mies astuu mökistä ulos terassille. Se katsoo Markoa ja sitten mua.
”Heikki setä! ihanaa nähdä!” Marko hymyilee ja ryntää halaamaan myös sitä.
”Tiedän, mä oon varmasti kasvanut ihan sikana, ollaan nähty viimeksi silloin kun olin vaan tän korkuinen.” Se sanoo ja nostaa kätensä vyötärönsä korkeudelle.
”No oothan sie poika kasvanna.” Se mies toteaa ja katsoo vaimoaan. ”Vai mitä Irmeli eikö vuo ookki?”
”No oha se.”

”Ottaakos ne poijat kahveetta?” Nainen kysyy.
”Kiitos, maistuis kyllä.” Marko vastaa hymyillen.
Me siirrytään sisälle, nainen tarjoaa pullaa ja pipareita. Marko keskustelee niitten kanssa innokkaasti, ne muistelee jotain vanhoja juttuja. Näykin pipariani hieman epäluuloisena. En vieläkään oo ihan selvillä siitä keitä nää Irmeli ja Heikki on Markolle.

”No meidän pitää nyt lähteä, käytiin kaupassa ja maito pilaantuu, jos se on liian kauan lämmössä.” Marko sanoo lopulta ja nousee ylös, mä nousen sen perässä.
”No olihan se kyllä mukava nähä, pitkästä aikkoo. Tuuttehan työ nyt ussemminkin käymöön?”
Irmeli kysyy.
”Totta kai! Hauskaa viikonloppua nyt, soitellaan useammin!” Marko sanoo hymyillen. Se halaa niitä, jonka jälkeen me poistutaan takaisin autolle. Ne vilkuttaa meille pihamaalla kun ajetaan pois.

”Keitä ne oli?” Kysyn, kun ajetaan kohti meidän mökkiä.
”Heikki ja Irmeli.” Marko vastaa yksinkertaisesti.
”Niin mutta oliko ne sun sukulaisia vai?”
”Ei, ne oli Heikki ja Irmeli, en mä oo edes nähnyt niitä aikaisemmin.” Marko sanoi ja alkoi nauramaan. Katson sitä hieman hämmästyneenä.
”Eli me siis istuttiin kahvilla jonkun ennestään tuntemattoman pariskunnan luona?”
”Aivan. Mukavaa tavata uusia ihmisiä, eikö? Mähän sanoin, ettei oo huolta.” Se hymyilee kirkkaasti. Oon hämmästynyt. Äkkiä Marko alkaa vaikuttaa huomattavasti mielenkiintoisemmalta ihmiseltä. Ehkä se ei olekaan täysin aivoton?

Kun me tultiin mökille, me molemmat naurettiin ihan kippurassa. Me mietittiin, että mitä se pariskunta on ajatellut sen jälkeen kun me lähdettiin, huomaskohan ne että kumpikaan ei tosiasiassa tuntenut kumpaakaan meistä?


JONI:

Viimein kuulen kun auto ajaa pihaan, olin jo ehtinyt huolestua. Tiedät, että Jesse ei oo hirvittävä Marko-fani enkä usko Markon olevan hirveen ihastunut Jesseen, sehän on kuitenkin mun poikaystävä ja Marko voi olla mustis siitä. Tuun ulos, tarkoituksenani kaapata mun kulta syleilyyni, pysähdyn kuitenkin nähdessäni ne. Marko ja Jesse nauravat ja vitsailevat keskenään? Okei, mitä tää on?

Se että näät sun poikaystävän ja kundin jota panit sen selän takana nauramassa keskenään kuin parhaimmat ystävät, on jotain mitä et halua ikinä nähdä. Se on väärin niin monella tasolla. Pidin enemmän siitä kun näin ne aamupäivällä ’tappelemassa’ vedessä, se oli oikeastaan aika hottia, mutta tästä en pidä ollenkaan.

Kuulen kuinka joku astuu mun viereen ja käännän päätäni katsoakseni kuka se on; Antti. Se katsoo mua ja sitten Jesseä ja Markoa, jotka kantavat kauppakasseja lähestyen mökkiä. Antti katsoo mua ja hymyilee jotenkin ivallisesti, kai se näkee musta miten vähän tykkään tästä uudesta käänteestä.
”Mielenkiintoinen käänne.” Se kuiskaa ilkeästi, katsoo mua ja jatkaa sitten matkaansa kohti laituria, en ehdi vastaamaan sille mitään.

”Missä te viivyitte kulta?” Kysyn seurattuani Jesseä keittiöön. Kiedon käteni sen ympärille ja suutelen sen poskea. Marko purkaa kauppakassia, vilkaisee mua nopeasti ja keskittyy sitten takaisin tehtäväänsä.

”No, kun käytiin kaupassa niin sellaiset lehmältä haisevat maalaisjuntit lähti meidän perään. Luulin että ne tappaa meidät…” Jesse nauroi ja katsoi Markoon, joka oli kääntynyt katsomaan takaisin meihin päin. ”…Ajoin meidän liittymän ohi, kun olin niin hermostunut, mutta sitten Marko neuvo mulle reitin ja me päädyttiin kahville yhen vanhan pariskunnan luokse. Marko sai ne uskomaan, että se tuntis ne, vaikka se ei oikeesti edes tuntenut!” Jesse selitti innoissaan ja ne molemmat alkoi taas nauraa. Okei, multa meni nyt ohi tää vitsi… Katson niitä molempia, kun ne selittää suu vaahdossa jotakin ja nauraa.
”Eli siis, anna kun kertaan: jotkut miehet ajoi teitä takaa kun tulitte kaupasta ja menitte kahville jonkun pariskunnan luokse?” Kysyn, mä oikeesti yritän ymmärtää sen hauskan jutun tässä.
”Niin just! Heikin ja Irmelin!” Ne molemmat alkoi taas nauraa.
”Okei…” Katson niitä ja pyöritän silmiäni, tää on oikeesti aika pelottavaa…

Jatka lukuun 6